Archive for maart 13th, 2009

You are currently browsing the Theefietslog archives for the day vrijdag, maart 13th, 2009.


Titel

Ik heb een Nederlands vertaalpakket gebruikt om mijn weblog Nederlandstalig te laten zijn. Ik schrijf immers ook in die taal. Wat ik echter niet wist, is dat hierdoor – dat vond ik althans na wat gegoogle – er een nogal vreemde titel wordt gegeven aan Theefietslog. Iets met Project-Id-Version en dan nog wat vage tekst. Kan iemand mij vertellen hoe ik Theefietslog weer gewoon Theefietslog kan laten heten?

Beetje bij beetje

En opeens had ik mijn witte, zij het iets gelig uitgeslagen, rock ‘n roll piano als achtergrond ingesteld. Het is geen goede foto, dat ben ik met u eens, maar het bewijst wel dat ik meer kan met computers dan ik ooit dacht. Ik pruts in stylesheets, knip en plak op goed geluk en weet Versie 2.0 zo steeds beter naar mijn smaak in te richten.

En wat vindt u van mijn foto? U begrijpt vast wel dat ik graag een beetje in de anonimiteit blijf, vandaar de vaagheid. Inmiddels is het mooie blonde kapsel trouwens weer half donker, dus zo goed gelijken mijn foto en ik niet meer. Voordat ik Versie 2.0 officieel open, wil ik naar de kapper, en dat is slechts één van de vele dingen op mijn to-do-list. Eerst maar eens een borrel.