Mevrouw

Na een geslaagde Eerste Kerstdag, eerst achter de kerkelijke piano, daarna een snertbrunch – broodjes, knakworsten, eieren, gezelligheid én erwtensoep – en vervolgens met het gezin om het gourmetstel, besluit ik toch nog even naar de kroeg te gaan om de dag op de juiste manier uit te luiden.

Dat lukt en een paar biertjes later loop ik tevreden naar huis. Een stel jongens van een jaar of achttien fietst me tegemoet. Eén van hen gooit zijn fiets op straat en loopt in mijn richting.
“Hee mevrouw, ik moet wild pissn.”
Ik kijk om me heen en zie geen toilet, dus ik antwoord: “Tja, a’j wilt pissn mo’j wild pissn.”
De jongen kijkt een beetje beteuterd. “Sorry mevrouw,” zegt hij terwijl hij zich weer bij zijn kameraden voegt.

Terwijl ik doorloop hoor ik achter me de jongens lachen. “A’j wilt pissn mo’j wild pissn, hahahaha.”

Deze mevrouw heeft gelukkig nog wel humor.

6 Comments

  • Ja hoor, ook Jannekes worden oud. Ze zeiden mevrouw tegen mij…

  • Soms geeft het me wel zo’n vervelend gevoel dat ‘mevrouw’, maar ja…. niet veel aan te doen. Wel een mooie reactie van jou!

  • WUAAAAAHAAAAAHAAAA!!!!! Daar pies ik dan weer van in mijn panty……mevrouw…..

  • Bedankt voor je reactie, ik kom inderdaad uit het oosten: uit de Hoeve. Op het Watermöllefestival ben ik nog nooit geweest, ik moest vaak werken op zondag. Maar ik heb ze al eens gezien in Hengevelde, en volgens mij komen ze daar in maart weer. Je hebt ook een leuke blog, wat ik ervan gelezen heb tenminste.

  • Hé mevrouw! Het allerbeste gewenst voor 2010!

  • Ja, die eerste ‘mevrouw’ is het ergst. Gelukkig genivelleerd door het onderwerp, haha!

Geef een reactie

Commenting rules

  • Try to keep your comments as relevant as possible.
  • No HTML/JavaScript/BBcode.
  • Don't be abusive: No racism, homophobia or any other nastiness.
  • Feel free to express your opinion, but do so in an eloquent way.

If you do not respect these rules your comments may be edited or even deleted.