Theefiets, lang geleden, of hoe ik maar wat aankloot met Theefietslog versie 2.0

Theefiets aan de Amsterdamsestraatweg - vroeger

Theefiets aan de Amsterdamsestraatweg - vroeger

 

Het is nog een beetje uitproberen hoe alles werkt. Foto’s uploaden werkt niet: de map is niet beschrijfbaar, meent WordPress – al zijn we daar dan weer niet helemaal zeker van, gezien een vraagteken in de foutmelding. Gelukkig heb ik mijn FTP-programmaatje nog, maar die omweg¬†lijkt me niet helemaal de bedoeling. Ik voorzie lange maanden van eenzame opsluiting en vierkante ogen. So be it.

Geef een reactie

Commenting rules

  • Try to keep your comments as relevant as possible.
  • No HTML/JavaScript/BBcode.
  • Don't be abusive: No racism, homophobia or any other nastiness.
  • Feel free to express your opinion, but do so in an eloquent way.

If you do not respect these rules your comments may be edited or even deleted.