Berlijnse spraakverwarring

We staan op de Alexanderplatz naar een Balkanorkestje te kijken als mijn telefoon gaat. Het is een muziekvriend en ik neem op, maar ik merk al gauw dat ik hem nauwelijks kan verstaan in al dat kopergeweld. “Ja, sorry, ik sta midden in Berlijn en er speelt hier een Balkanorkest, vind je het goed dat ik je na het weekend terugbel?” schreeuw ik in mijn mobieltje.

Voor de zekerheid stuur ik hem later nog een sms waarin ik uitleg dat ik hem moeilijk kon verstaan, zo midden in Berlijn, en ik krijg al gauw een berichtje terug.

“Het cafĂ© Berlijn toch?”

3 Comments

Geef een reactie

Commenting rules

  • Try to keep your comments as relevant as possible.
  • No HTML/JavaScript/BBcode.
  • Don't be abusive: No racism, homophobia or any other nastiness.
  • Feel free to express your opinion, but do so in an eloquent way.

If you do not respect these rules your comments may be edited or even deleted.