Beetje bij beetje

En opeens had ik mijn witte, zij het iets gelig uitgeslagen, rock ‘n roll piano als achtergrond ingesteld. Het is geen goede foto, dat ben ik met u eens, maar het bewijst wel dat ik meer kan met computers dan ik ooit dacht. Ik pruts in stylesheets, knip en plak op goed geluk en weet Versie 2.0 zo steeds beter naar mijn smaak in te richten.

En wat vindt u van mijn foto? U begrijpt vast wel dat ik graag een beetje in de anonimiteit blijf, vandaar de vaagheid. Inmiddels is het mooie blonde kapsel trouwens weer half donker, dus zo goed gelijken mijn foto en ik niet meer. Voordat ik Versie 2.0 officieel open, wil ik naar de kapper, en dat is slechts één van de vele dingen op mijn to-do-list. Eerst maar eens een borrel.

Geef een reactie

Commenting rules

  • Try to keep your comments as relevant as possible.
  • No HTML/JavaScript/BBcode.
  • Don't be abusive: No racism, homophobia or any other nastiness.
  • Feel free to express your opinion, but do so in an eloquent way.

If you do not respect these rules your comments may be edited or even deleted.