Handsfree

Hoewel ik handsfree bellen achter het stuur een prima zaak vind, ben ik nog steeds niet gewend aan mensen die al hun telefoongesprekken via een oortje voeren. Verwonderde ik me jaren geleden al over mensen die, middenin een overvolle trein, ogenschijnlijk tegen niemand hun verhalen begonnen te vertellen, zo zat ik vandaag van de zon te genieten op een bankje in het park terwijl er een luid pratende jongen voorbij kwam. “Ja, zij heeft haar eigen leven, weet je, en ik heb het mijne, dus zo erg is het niet.” Het duurde even voordat ik in de gaten had dat hij een telefoongesprek aan het voeren was.

En toch klopte er iets niet. Al wandelend en pratend in de zon maakte hij met beide handen brede gebaren, die zijn gesprekspartner toch nooit zou kunnen zien. Handsfree? Ik was blij dat deze jongen niet achter het stuur zat.

Geef een reactie

Commenting rules

  • Try to keep your comments as relevant as possible.
  • No HTML/JavaScript/BBcode.
  • Don't be abusive: No racism, homophobia or any other nastiness.
  • Feel free to express your opinion, but do so in an eloquent way.

If you do not respect these rules your comments may be edited or even deleted.