Insteek

“Ze heeft laatst naalden in haar voet gehad.”
“Naalden?”
“Ja, een soort acupunctuur. Maar dan met een andere insteek.”

2 Comments

  • Hallo Janneke! Al lang geleden dat we samen in het saalmerink werkten, en toch herinner ik je je weblog nog. Da’s een goed teken! Leuk om te lezen. Ik zag je vorige week op televisie, in metropolis, heel kort. BN-er!

    Groet!

  • Hai Lisa! Wat ontzettend leuk om van je te horen, en wat grappig dat je me hebt gezien! Ik vind Metropolis een geweldig programma dus vond het een eer om een ‘figurantenrol’ te hebben :) Eigenlijk ben ik wel erg benieuwd wat jij nu doet, ik vond het wel erg gaaf dat je Religiestudies (toch?) ging doen, interessante materie. Wellicht zien we elkaar weer ergens!

Geef een reactie

Commenting rules

  • Try to keep your comments as relevant as possible.
  • No HTML/JavaScript/BBcode.
  • Don't be abusive: No racism, homophobia or any other nastiness.
  • Feel free to express your opinion, but do so in an eloquent way.

If you do not respect these rules your comments may be edited or even deleted.