Zesentwintig-plus

Nee, u moet niet denken dat ik het webloggen niet meer interessant vind. Na de overplaatsing naar mijn eigen domein is er nog het één en ander dat moet veranderen, maar ik ben al best tevreden over Theefietslog 2.0. Niet tevreden ben ik over mijn schrijfsels, wegens het niet meer bestaan ervan. Ik schrijf nog wel af en toe, maar kom meestal niet tot een eind.

Dat ik weer bij de fysiotherapeut loop, helpt hier niet bij. Ik loop er namelijk niet voor niets; mijn nekklachten zijn in volle hevigheid teruggekomen, nu inclusief rugpijn. Bovendien heb ik nog altijd last van mijn overbelaste polsen. Ik voel me echt zesentwintig-plus.

Wel heb ik tegenwoordig Twitter. Twitteren (tweeten? ik zit er nog niet zo goed in) is snel en dus minder belastend dan het schrijven van uitgebreide verhalen. Geen idee of ik dit lang volhoud, maar toen ik vernam dat zelfs mijn grote zus al enige maanden twittert, kon ik niet achterblijven.

U kunt mij dus gewoon blijven volgen. Via Hyves, Facebook, Twitter of gewoon via Theefietslog. En dat voor een zesentwintig-plusser.

 

(Maar als u in Haaksbergen bent, mag u ook best een kopje koffie komen drinken.)

4 Comments

 • Dacht ik toch even dat je mijn blognaam gejat had (twentysix), maar dat viel weer mee. Dat twitteren heeft me nog niet gegrepen tot nu toe, dan ben je echt de hele godganse dag bezig met vertellen wat je doet en wie interesseert het (tenzij je momenteel in Iran woont)? Ben benieuwd.

 • Roxanne zegt:

  Twitteren is dan ook vele malen makkelijker dan bloggen en nog leuk ook 😉 we twitteren!

 • BeeJee zegt:

  Dat Twitteren schijnt helemaal “in” te zijn. Echter ik begrijp er nog niets van. Ik denk dat ik dan ook maar eens bij jou op cursus moet komen. Kan ook makkelijk.. we hebben immers ruim een maand lang geen muziekavonden op het programma staan.

  Misschien kan ik dan ook eens weer wat met mijn weblog gaan doen!!

 • Wat de ruk is nou leuk aan twitter? Geef mij maar een blogje.

Geef een reactie

Commenting rules

 • Try to keep your comments as relevant as possible.
 • No HTML/JavaScript/BBcode.
 • Don't be abusive: No racism, homophobia or any other nastiness.
 • Feel free to express your opinion, but do so in an eloquent way.

If you do not respect these rules your comments may be edited or even deleted.