Aan het inbrekersgilde van Twente,

Vandaag kreeg ik groen licht: van 5 tot en met 20 september heb ik vakantie. Aangezien ik momenteel geen geld heb voor leuke reisjes – er valt sowieso weinig bij me te halen – blijf ik in die periode thuis. U moet er dus rekening mee houden, dat u op uw zoektocht tussen stapels bladmuziek, kleding van de Takko, een verdwaalde Nokia 3310 en kringloopmeubels, plotseling oog in oog kunt komen te staan met de officiële bewoonster van huize theefiets. Wees niet bang, sinds zij niet meer samenwoont met haar grote zus doet zij niet aan geweld en wellicht biedt ze u een kopje koffie aan. Om inkomstenderving te voorkomen, raad ik u echter aan in uw professionele bezigheden huize theefiets begin september over te slaan.

Met vriendelijke groeten,

 Janneke Achternaam

5 Comments

 • Is er sowieso wat te halen voor het dievengilde Janneke?

 • die Heimat zegt:

  hallo dan!, alles chill hier. Het leven trekt zich hier in een rustig en overzichtelijk tempo aan je voorbij. Dus alles onder controle. Als je weer eens in de buurt bent kom gerust eens aan. Kun je weer op krachten komen als je de lange reis terug moet aanvaarden naar je eigen land. (3de complex aan je rechterkant namen staan wel op de deurbel)

  gruss gott.

 • En iets zegt mij dat ik die kans erg klein kan achten in Arnhem..

 • Ik gok dat rond die tijd het allermooiste najaar begint.

 • Haha, ik hoop dat ze niet ‘langs’komen dan

Geef een reactie

Commenting rules

 • Try to keep your comments as relevant as possible.
 • No HTML/JavaScript/BBcode.
 • Don't be abusive: No racism, homophobia or any other nastiness.
 • Feel free to express your opinion, but do so in an eloquent way.

If you do not respect these rules your comments may be edited or even deleted.